Dak- en gevelwerk

Een dakopbouw voor ieder daktype

Aannemersbedrijf Roos & van der Kroft is gespecialiseerd in renovatie, reiniging, onderhoud en restauratie van gevels, daken en schoorstenen van bedrijfspanden, monumenten en particulieren woningen.

Door gevel en dakrenovatie worden aangetaste en/of vervuilde gevels en daken in de originele staat teruggebracht. Bij gevelrenovatie zijn gevelreiniging en het vervangen of repareren van voeg- en metselwerk de meest voorkomende werkzaamheden.

Voor dakrenovatie bent u bij ons zowel voor het renoveren van platte daken als het renoveren van schuine daken met dakpannen aan het juiste adres.
Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een dakrenovatie op een perfecte manier uit te voeren en staan hierdoor garant voor een gedegen dakrenovatie.

Afhankelijk van de staat waarin uw dak verkeerd kunnen diverse werkzaamheden worden verricht:

• Bitumendakbedekking vervangen of repareren
• Beschadigde dakpannen vervangen
• Schoorsteen renovatie
• Dakisolatie
• Dakgoten en kapellen renoveren
• Dak vernieuwen
• Metselwerk dakconstructie herstellen
• Verwijderen houtrot.

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden? Bel ons gerust, laat ons u bellen en vraag om een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor ieder daktype, zowel prefab als traditioneel

Heeft u een plat dak? Dan is een dakopbouw een goede optie. Bij schuine daken past een dakkapel of nokverhoging. Ook combinaties zijn mogelijk. En of u nu gaat voor een traditionele bouwvorm, of kiest voor de snelheid van prefab; wij hebben met alle opties uitgebreide ervaring.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, voor- en nadelen en kunnen u desgewenst adviseren wat ons voor u de beste optie lijkt. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Zelf uitvoeren of samen met de buren

Wilt u zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren? Daar staan wij altijd positief tegenover. Dit kan het project voor u kostentechnisch tenslotte een stuk aantrekkelijker maken! Wij staan garant voor een nauwe samenwerking, waarbij uw inbreng altijd wordt gewaardeerd.

Wij bouwen dakopbouwen zowel per stuk als collectief. Wanneer u samen met uw buren in één keer een dakopbouw laat plaatsen, kunnen wij een scherpere prijs berekenen dus dit kan heel interessant zijn!

Uw partner op gebied van metselwerken

Wij van Aannemersbedrijf Roos & van der Kroft voeren met grote regelmaat metselwerk uit. Of het nu standaard halfsteens verband is of traditionele verbanden met korfbogen.
Metselen is bij ons een ruim begrip. Stelwerk, waterkeringen, kalkzandsteen lijmwerk, steigerwerk, voegwerk, van schutting tot totale gevels. U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk, maar ook voor slechts één of enkele onderdelen hiervan.
Totaaloplossing
Metselen is meer dan alleen stenen leggen, dan weten wij als geen ander. Wij bieden dan ook het liefst een totaaloplossing voor al uw metselwerk. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Over Roos& vd Kroft

Een aantal kenmerken van Aannemersbedrijf Roos & van der Kroft zijn:

  • Een aanspreekpunt tijdens de bouw
  • Alles is bespreekbaar
  • Betrouwbare mensen over de vloer
  • Kwaliteit in werk en materiaal
  • Duidelijke en overzichtelijke offerte
  • De vraag en de wensen van de klant staan bij ons centraal tijdens het hele proces
  • Goede service en flexibiliteit

Spreekt het bovenstaande u aan? Neem dan gerust contact op met ons en wij staan u graag te woord.

Contact

Contact

Vraag hier uw vrijblijvend een offerte aan voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren.
Aannemersbedrijf Roos & van der Kroft is een allround bedrijf welk garant staat voor vakkundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid en we zijn klantgericht. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Onze doelstelling is dat de klant altijd tevreden is.

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Vraag / Opmerkingen / aanvullingen

Gegevens

Aannemersbedrijf Roos & vd Kroft
Mient 243
2564 KM Den Haag
info@rooskroft.nl


Contact

Patrick van der Kroft
06-21255065

Dirco Roos
06-38310333


Openingstijden

Maandag- vrijdag:
07:30h – 20:30h

Zaterdag:
10:00h – 17:00h